A zsanéros szúnyogháló előnyei a nyári időszakban

A nyári időszakban az emberek szívesen töltenek sok időt a szabadban, illetve gyakori, hogy otthon is egész nap nyitva hagyjuk az ablakokat és a terasz- vagy akár a bejárati ajtót is. A beáramló friss levegő egészséges, frissítő hatással van a szervezetre. Azonban gyakori, hogy az idillt zümmögő kellemetlenkedők zavarják meg. Itt nem csak a szúnyogra kell gondolnunk, hanem a legyekre és az utóbbi években igencsak elszaporodott poloskákra és harlekinkaticákra is. Ilyenkor felmerül az igény a szúnyoghálóra. De milyet érdemes választani? Az egyik legnépszerűbb a zsanéros szúnyogháló. Nézzük, milyen előnyei vannak ennek a típusnak!

A zsanéros szúnyogháló legnagyobb előnye, hogy nagyon rugalmasan használható. Ha kell, becsukjuk, viszont, ha épp nem használnánk, egyszerűen kinyithatjuk. Az erkély- illetve teraszajtó akár egész nap nyitva lehet, anélkül, hogy szúnyogok, poloskák zavarnák meg a nyugalmat. A zsanéros szúnyoghálónak köszönhetően nem kell lemondanunk arról, hogy bármikor kimenjünk. Egyszerűen kinyitható, nem kell sem felhúzással bajlódni, sem pedig azzal, hogy jól visszazáródjon.

Zsanéros szúnyoghálót természetesen nem csak a terasz- vagy az erkélyajtóra érdemes szereltetni, hanem akár a bejárati ajtóra is. A tóparti, erdőhöz közeli nyaralók esetében különösen fontos, hogy minden nyílászárót óvjunk, de sokan a városban is szívesen szellőztetik a lakást ebből az irányból is, ám innen ugyanúgy számolni kell a szúnyogok, poloskák inváziójával. A zsanéros szúnyogháló megvédi otthonunkat a sokféle fertőzést terjesztő szúnyogok és legyek ellen is, de használatával nem juthatnak be a rettegett lódarazsak sem, amelyekből sajnos szintén egyre több van.

Amennyiben egy rugalmasan használható és könnyen kezelhető megoldást keres a rovarok távoltartására, válassza Ön is a zsanéros szúnyoghálót! További részletekért forduljon bizalommal hozzánk, kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb kizárhassa a hívatlan vendégeket!