FALBONTÁS NÉLKÜLI ABLAKCSERE

Falbontás nélküli ablakcsere? Velünk lehetséges!

Tudta, hogy létezik falbontás nélküli ablakcsere is? Kímélje meg magát a hosszan elhúzódó munkálatoktól, válassza a korszerűsítés legegyszerűbb formáját!

Az ablakokkal mindenki évtizedekre tervez, ez idő alatt azonban állapotuk lassan, de biztosan romlik, és szinte észrevétlenül mennek tönkre. Ha azt tapasztalja, hogy a szobák mindig huzatosak, és hiába a megemelkedett energiafogyasztás, csak a költségei nőnek, de a komfortérzete nem, valószínűleg elérkezett az ablakcsere ideje.

Egy ilyen korszerűsítés segítségével okosan tud spórolni és ezzel együtt sokkal kényelmesebbé teheti az otthonát. Egyetlen oka lehet annak, ha mégis úgy érzi, hogy szeretné halogatni az ablakcserét, az ugyanis körülményes és hosszasan elhúzódó munkálatot jelent. De biztos, hogy ez minden esetben így történik?

Velünk nem, hiszen a falbontás nélküli ablakcsere az egyik szakterületünk! Milyen előnyökkel jár Önnek, ha ezt a megoldást választja, és ránk bízza a korszerűsítést?

  • GyorsaságAz új ablakok egyedi igényekre szabva készülnek, ez teszi lehetővé, hogy nincs szükség komolyabb átalakításra. A hosszúra nyúló előkészületek nélkül a munka jelentősen hatékonyabbá válik, a felújítás nem hetekben, de még csak nem is napokban mérhető, akár egyetlen munkanap alatt megvalósítható.
  • Egyszerűség és kényelem: Mivel a falbontás nélküli ablakcsere kifejezetten tiszta munkát jelent, nem kell aprólékos takarítással számolnia a szálló por miatt. Szintén nem kell utómunkálatok miatt aggódnia, sőt, maga a csere sem jár kellemetlenségekkel, különösebb zajra sem kell készülnie.
  • Alacsony költség: Nem szükséges kőművest hívnia, hiszen a fal teljesen ép marad, így pedig a szakember munkadíját sem kell belekalkulálnia a végösszegbe. A fal megbontása nélkül a burkolat sem sérül, ez pedig azt jelenti, hogy a hagyományos módszerrel szemben velünk megspórolhatja a helyreállítás költségeit.

Ha úgy véli, hogy pontosan ez az, amire szüksége van, nem kell tovább kutatnia! Kérje bátran ajánlatunkat, és akár már az idei télen élvezheti új ablakai minden előnyét!