Vendéglátó egységek alapvető kelléke nyárra: a napellenző

Nyáron az emberek többsége szívesen tölt időt kint a szabad levegőn, és ez így van akkor is, ha betérnek egy vendéglátó egységbe. Ha jó idő van, szinte mindenki azokat az éttermeket, cukrászdákat részesíti előnyben, amelyeknél van lehetőség kiülni a teraszra és a friss levegőn étkezni. Ha Ön is szeretné ezt biztosítani vendégei számára, válassza a napellenzőket!

A napellenzők számtalan előnnyel rendelkeznek. Mivel rengeteg ember nem bírja a légkondicionálót, mert könnyen megfázik tőle, ők nem szívesen ülnek klímával hűtött helyiségben. Természetesen ilyenkor az sem megoldás, hogy a többiek szenvedjenek a melegtől, ezért a legjobb, ha árnyékos, kellemes hőmérsékletű teraszt tudunk nekik felajánlani. A napellenzővel árnyékolt terasz jó szolgálatot tesz egész évben, hiszen az árnyékoló nem csak melegtől véd, hanem a tavasszal és ősszel is gyakran előforduló túl erős napsugárzás okozta leégéstől is.

A napellenző nélkülözhetetlen, ha vendéglátó egységét, szállodáját terasszal szeretné bővíteni. A tűző napon senki sem szeret üldögélni, mert sem a bőrnek, sem a szemnek nem tesz jót hosszú távon. Wellness hotelek esetében mindig a legnépszerűbbek közé tartoznak a napellenző alatt elhelyezett kényelmes nyugágyak, ahol a vendégek kedvükre olvashatnak vagy ihatnak egy hűsítő italt.  Az árnyékolón kívül természetesen fontos a terasz kialakítása és többi berendezése is. Legyen kényelmes, barátságos, érdemes kihelyezni növényeket, néhány plédet a hűvösebb estékre, valamint gyertyákat a hangulat érdekében.

Az általunk forgalmazott napellenzők időtállóak, strapabíróak, nem fognak ki rajtuk az időjárás viszontagságai sem. Nem kezdi ki őket sem a szél, sem az erős UV sugárzás, még évek múlva is ugyanolyanok lesznek, mint újkorukban. Egyszerűen kezelhetőek, nem igényelnek jelentős karbantartást.

Ha szeretne vendéglátó egységébe, szállodájába napellenzőt rendelni, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink szívesen nyújtanak részletes tájékoztatást termékeinkkel kapcsolatban!