motoros redőny telepítés

A motoros redőny telepítésével Ön csak jól járhat

Megéri modern redőnyre váltani, amelynek számos előnye van. Tegye kényelmesebbé a mindennapjait a motoros árnyékolókkal, keressen bennünket!

Sokan évek óta egyszerű, manuálisan kezelhető redőnyöket használnak a mindennapokban. Tény, hogy bevált megoldásnak számítanak, sokat hozzátesznek a komfort megteremtéséhez, azonban ahogy egyre korszerűbb megoldások jelennek meg ezen a területen, úgy már fokozódhat a hiányérzet az árnyékolót illetően.

A hagyományos redőnyök kezelése például egy reggeli rohanás kellős közepén igen körülményes és időigényes lehet. Értékes percek veszhetnek el azzal, hogy az emberek kézzel működtetik az árnyékolókat. Ha ezeket az időket sokan összeadnák, igen meglepő végeredményre jutnának az érdeklődők.

Érdemes lehet megfontolni azt, hogy az egyén modern redőnyökre vált, hiszen ezekkel valódi kényelmet lehet teremteni az ingatlanon belül.

A motoros redőny előnyeiről bővebben

Intelligens, amivel támogatja a mindennapokat

motoros redőny telepítésA motoros redőnyök esetében egy nagyon intelligens rendszer gondoskodik a működésről. Ezek olyan funkciókkal, megoldásokkal rendelkeznek, amik végre megszabadítják az embereket az árnyékolók körülményes használatától.

Az érzékelők gondoskodnak az árnyékolók működtetéséről. Az intelligens technológiának köszönhetően a redőny használata egyetlen mozdulatra redukálódik le.

Valódi biztonság megteremtése

Az intelligens rendszereket előre is lehet programozni, így pedig a redőnyök akkor is mozoghatnak, ha az emberek nem tartózkodnak a házakban. Ez azt a hatást kelti, mintha valakik lennének az ingatlanban, így pedig a betörők nem fognak próbálkozni a bejutással.

Napjainkban minden megoldást ki kell használni ahhoz, hogy az illetéktelen betolakodókat, rongálókat távol lehessen tartani az otthontól. A motoros redőnyökkel meg lehet teremteni a valódi biztonságot, kiválóan kiegészítik a riasztókat és a kamerákat.

Maximális kényelem

Természetesen nem lehet elmenni szó nélkül a maximális kényelem mellett. A motoros redőnyöket akár a kanapéról is lehet irányítani, sok időt, energiát lehet megspórolni azzal, ha nem kell minden egyes ablakhoz odamenni azért, hogy az ember az árnyékolót leengedje vagy felhúzza.

Különösen nagy segítség az időseknek ez a lehetőség, hiszen sokuknak körülményes mozogni.

Ahol az emeleten is vannak szobák, redőnyök, ott szintén jól jön a modern redőny. Végre nem veszhetnek el értékes percek, a család bármely tagja egyszerűen irányíthatja az ingatlan bármely pontjából az árnyékolókat.

Növeli az árnyékoló élettartamát

motoros redőny telepítésA hagyományos redőnyöknél előfordulhat, hogy az emberek túlságosan erőteljesen húzzák fel, vagy engedik le az árnyékolókat. Ez nagyban csökkenti az élettartamukat, egyúttal növeli a meghibásodás lehetőségét is.

motoros redőnyök egyenletesen működnek, így jobban kímélik is a szerkezeteket. Nincs kitéve nagy erőnek, így pedig problémamentesen használhatók a redőnyök, éveken át.

Az általunk felsorolt érveken kívül még számos dolog szól amellett, hogy mihamarabb áttérjen a modern redőnyökre. Ügyfeleink számára a legmegbízhatóbb, legpontosabb rendszereket biztosítjuk, amiken keresztül meg lehet tapasztalni a forradalmi technológia előnyeit.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról, rólunk. A motorokra most vonzó kedvezmény érvényes, ne hagyja ki az általunk kínált lehetőséget! Garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz az új rendszerrel.

Ha kérdezni szeretne, vagy ajánlatot kérne, keressen fel bennünket bátran a feltüntetett elérhetőségeinken, kollégáink készséggel válaszolnak, tájékoztatják az érdeklődőket.