roletta típusok

Roletta típusok: válassza ki az Önnek legszimpatikusabbat!

Tájékozódjon a roletta típusokról, így tudni fogja, hogy melyik verzió az, amire valójában szüksége van! Igényes megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.

A belső árnyékolás sokat hozzátesz az ingatlan komfortjának növeléséhez. Napjainkban nagyon sokféle megoldás áll az érdeklődők rendelkezésére ezen a területen. Ezek közül töretlen népszerűségnek örvendenek a roletták, amelyek egyúttal a legrégebben alkalmazott opciók közé is tartoznak.

Az, hogy ennyire kedveltek, és még mindig keresik őket az emberek, elsősorban annak köszönhető, hogy kevés helyigényűek, és nagyon könnyű, kényelmes a kezelésük. A roletták hozzájárulnak a kellemes hőérzet kialakításához is, ugyanis képesek kint tartani a magas hőmérsékletet, ez pedig sokat javít a lakás klímáján. Most, hogy már számítani lehet a nagy melegekre, mindenképp célszerű megfontolni a népszerű belső árnyékolók telepítését.

Akiknek az érdeklődését felkeltik ezek a termékek, tapasztalhatják, hogy többféle roletta típus is elérhető a piacon. Érthető, hogy a megfelelő döntés érdekében az emberek szeretnének információkhoz hozzájutni az egyes belső árnyékolókról.

Mit kell tudni a fényáteresztő rolettáról?

A fényáteresztő rolettának már az elnevezéséből egyszerűen ki lehet következtetni, hogy ez a típus nem képes a teljes sötétítésre, viszont nem is ez a funkciója, így ez nem is szerepelhet az elvárások között.

A belső árnyékolók átengedik a szűrt fényt, a nyílászárók kereténél is, mivel a fényáteresztő roletták nem nem illeszkednek szorosan az ablakokhoz. Ebből kifolyólag ezt a típus olyan helyekre ajánljuk, ahol nem tartanak igényt a belátásvédelemre, teljes sötétítésre.

A fényáteresztő árnyékoló szinte bármilyen nyílászáró esetében szóba jöhet, mert többféle méretben is legyártatható.

roletta típusok

Mit kell tudni az alupigmentált rolettáról?

Az alupigmentált roletta tulajdonképpen színezett textil. Egy részét, ami az ablak felé néz, ezüstözött réteggel vonják be a gyártás során. Ez adja ennek a roletta típusnak a legkedvezőbb tulajdonságát, mégpedig azt, hogy képes a forró napsugarak visszaverésére, így pedig megakadályozza, hogy a belső terek felforrósodjanak.

A belső árnyékoló így kulcsfontosságú szerepet tölt be az energiatakarékosságban is. Jóval kevesebb ideig van szükség a klímaberendezés működtetésére, így pedig a nyári időszakban is lehet csökkenteni a kiadásokat, az emberek legnagyobb örömére.

Mit kell tudni a fényzáró rolettáról?

A fényzáró roletta is olyan, aminek az elnevezéséből sok mindenre lehet következtetni. Akiknek fontos, hogy a belső árnyékoló képes legyen a sötétítésre, mindenképp ezt a típust célszerű választaniuk.

Olyan helyiségekbe, mint például a fürdő tökéletes választás a fényzáró árnyékoló, hiszen így nem kell aggódni amiatt, hogy mások belátnának.

roletta típusok

A roletta típusok között mindenki megtalálhatja azt az alternatívát, amely számára a legszimpatikusabb. Egy ingatlanon belül akár többféle árnyékolót is fel lehet szerelni, az adott helyiség funkciójának megfelelően.

Ügyfeleinknek megbízható megoldásokat kínálunk a belső árnyékolással kapcsolatban. Rajtunk keresztül biztosan megtapasztalhatja a roletták előnyeit, amik hosszú éveken át gond nélkül ki fogják szolgálni megrendelőinket.

Honlapunkon minden lényeges információt megtalál szolgáltatásainkról, termékeinkről. Csapatunk a szakszerű szerelésről is gondoskodik, így a belső árnyékolók megfelelően fognak működni.

Ha ajánlatot kérne, vagy szeretne kérdezni, keressen bennünket bizalommal telefonon vagy e-mailen, kollégáink készséggel tájékoztatják majd a részletekről.