redőnyök modernizálása

A redőnyök modernizálása azonnal megrendelhető!

redőnyök modernizálása a régi árnyékolókat új tulajdonságokkal tudja bővíteni. A redőnycsere még várhat, döntsön a modernizálás mellett!

Alapvetően elégedett a régi árnyékolóival, mert szép állapotúak, megbízhatóan működnek és nem is olyan régiek? Ez valóban nem indokolja, hogy új árnyékolókat vásároljon még, de valami mégis hiányzik belőlük? Az árnyékolók ma már sokfélék lehetnek, mert van különbség alapanyag és működtetés szempontjából redőny és redőny között. Egy modern árnyékolóval sokkal könnyebb az élet, szinte magától működik a redőny. Ha Ön is meg szeretné ismerni a modern redőny nyújtotta előnyöket, akkor csak dönteni kell és a redőnyök modernizálásba invesztálni a redőnycsere helyett.

Érdemes tisztázni, hogy mit is jelent pontosan a redőnyök modernizálása? Nagyon egyszerű dologról van szó, mert nincs másról szó, csak a redőnymotorokról. A hagyományos redőnyökön nincsen redőnymotor, kézzel lehet mozgatni a redőnypalástot a gurtni segítségével. Az új típusú redőnyök viszont motort kaptak, ami biztonságosan gördíti le és fel a redőny palástját.

redőnyök modernizáláshoz tehát egy szakemberre és egy új redőnymotorra van szükség csupán. A szakember felszereli a régi árnyékolóra az új redőnymotort, beállítja és beüzemeli azt. Ezen kívül szükség van még arra is, hogy a tulajdonos eldöntse, kapcsolós vagy távirányítós árnyékolót szeretne használni. A redőny mozgatásához némi huzalozásra lehet szükség a kapcsoló és a redőny között, illetve a motor és a távirányító közötti kommunikáció már megoldott. A kézi mozgatást elfelejtheti ezek után.

redőnyök modernizálása tehát minimális anyagi költségekkel jár és szintén egy kis átalakítást követel meg a redőnyszerelő szakembertől. A régi redőny helyett egy felújított, modernizált árnyékolót tud használni, ami sokkal jobban illik a modern életmódhoz.

Ha érdekli a modernizált redőny, forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg a szolgáltatásunkat! A honlapon szerepelnek az elérhetőségeink, kérjen időpontot telefonon vagy emailben a kollégáinktól!