vakolható tokos alumínium redőny

Vakolható tokos alumínium redőny felújításhoz

vakolható tokos alumínium redőny a felújítások slágere! Ez az árnyékoló elég sokoldalú ahhoz, hogy az Ön új redőnye is legyen!

A redőnyöket látjuk leggyakrabban egy ház, lakás ablakain. Az épületekhez a redőnyök már legalább annyira hozzá tartoznak, mint a tető. A redőnyök nyújtják a legjobb fényszabályozást, de hőszigetelnek és hangszigetelnek is. A tulajdonságaikra természetesen hatással van az alapanyaguk és a minőségük is. Az alumínium redőnyök képviselik a minőségileg legmagasabb kategóriát jelenleg. Egy alumínium redőny is lehet többféle, például vakolható tokos alumínium redőny.

vakolható tokos alumínium redőny különösen kedvelt árnyékoló, amit elsősorban a felújítások alkalmával választanak egyre többen. Egy vakolható redőny rendelkezik azzal az előnnyel, hogy a redőny tokját észrevétlenül lehet az épülethez igazítani. A ház fala elrejti a tokot, amiben a redőnypalást rejtőzik, a vakolás pedig még a hőhidak keletkezésének megakadályozásában is segít. Természetesen építkezésekhez is ugyanolyan jó választás ez a redőny típus.

vakolható tokos alumínium redőny készülhet standard vagy kombi változatban is. A kombi vakolható tokos alumínium redőnyben jut hely egy mozgatható szúnyoghálónak is, amivel az ingatlan még inkább kellemesebb hely lesz. A tokot észrevétlenné lehet tenni, de maga a redőny is harmonizálhat a külső falakkal, így például kaphat fehér vagy sötétbarna színt, illetve némi felár ellenében egyéb árnyalatban is készülhet. A fautánzatú fólia borítás szintén a redőnyök kiegészítője lehet! Csak a megrendelő ízlése és pénztárcája jelenti a határt.

vakolható tokos alumínium redőny egyszerű megoldás, ha az ingatlan felújítása küszöbön áll és modern, könnyen beépíthető árnyékolókat szeretne a tulajdonos beépíttetni. Az új redőny esztétikus, sokoldalú, olyan, mintha mindig is ott lett volna a helyén!

Ha felújításra készül, akkor vásárolja meg tőlünk az új redőnyöket, amiket kiszállítunk, felszerelünk és be is üzemelünk Önnek! Az ajánlatunkat kérje emailben!