motoros redőny

Motoros redőny: régiből új is lehet, kis átalakítással

motoros redőny utólag is beszerelhető! Váltson elektromos redőnyre, anélkül, hogy új árnyékolókat vásárolna!

Az árnyékolás minden lakásban és házban a hétköznapi rutin része, a napszakokhoz és évszakokhoz igazodva váltogatjuk, hogy milyen állásban legyen a redőny. A mozgatás eddig csak kézzel történhetett, de a technológiai fejlődés új szintre emelte az árnyékolók, köztük a redőnyök működtetését. Az elektromos vagy más néven a motoros redőnyök már közvetlen segítség nélkül képesek a tervezett magasságba mozdulni. Ez a változás azok számára is elérhető, akik a régi típusú redőnyöket használják az ablakokon.

A redőnyök motorizálása lehetséges utólag is, nem csupán az új, elektromos változatban felszerelhető árnyékolók tudnak működni, mint motoros redőnyök, hanem a meglévőket is motorizálni lehet. Az ideális változata  külső tokos redőny, erre lehet a legkönnyebben redőny motort szerelni. Ugyanígy az alumínium redőnyöknél sem jelent akadályt a motorizálás, de minden árnyékolónál van rá lehetőség, ami jó állapotban van, stabil, nem csúszkáló lamellákkal rendelkezik.

A motoros redőny átalakítás lényege, hogy a redőny palástjában található tengelyt ki kell cserélni egy megfelelő hosszúságú darabra és abba telepíteni az új motort. A motor lehet kapcsolós vagy távirányítós, ennek megfelelően a motor és a vezérlő eszköz közötti kommunikáció rádió jelekkel vagy kábelek útján történik. A kapcsolós redőnyhöz további feladatot jelent a kapcsoló felszerelése is a motorból kivezetett kábelhez csatlakoztatva. A redőny motor hálózatának kiépítése, bekötése az utolsó lépések egyike, végül még szükség van a motoros redőny pontos beállítására és tulajdonképpen működőképes az árnyékoló! A teljes átalakítás órák alatt megtörténik szakemberrel.

motoros redőnynek a használatával egy teljesen új szintre emelkedik az árnyékolás az Ön ingatlanában is. Legyen könnyebb, kényelmesebb az árnyékolók mozgatása minden lakónak! A motoros redőnyökről érdeklődjön a honlapunkon szereplő elérhetőségeken!