Alumínium redőnyök

Alumínium redőny – miért jobb, mint a műanyag?

Alumínium redőnyök megbízható cégtől, kedvező áron – forduljon hozzánk, ha tartós, strapabíró árnyékolót szeretne, ami hosszú távon is megállja a helyét!

Otthonunk árnyékolójának kiválasztásakor nincs könnyű dolgunk, ha minden szempontból ideális megoldást szeretnénk. A választék hatalmas és a rengeteg információban könnyen elveszik az érdeklődő, ha nincs határozott elképzelése. Kétségtelen, hogy a redőnyök napjainkban a legnépszerűbb árnyékolóeszközök közé tartoznak, ezért mindenképp érdemes átgondolni, hogy a mi elvárásainknak is megfelelnek-e esetleg. Ha alapvetően igen, még akkor is ott a kérdés, hogy műanyag vagy alumínium redőnyt válasszunk? Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogy miért éri meg jobban az alumínium változat.

Az alumínium redőny nagy előnye a műanyag verzióval szemben magában az alapanyagban rejlik. Sokkal erősebb ugyanis, és az időjárás viszontagságai kevésbé tudnak benne kárt tenni. A műanyag viszonylag könnyen törik, míg az alumíniumnak nagyobb a teherbírása, ahhoz, hogy megsérüljön, sokkal nagyobb erőhatásra van szükség. Az alumínium redőnynek hosszabb az élettartama, és ugyan valamivel többe is kerül, a strapabírósága mindenért kárpótolja a tulajdonost.

Fontos, hogy az alumínium redőny hő- és hangszigetelési szempontból is többet nyújt a műanyag változatnál. A műanyag is köztudottan remekül szigetel, azonban az alumínium ezt is felülmúlja, és még komfortosabbá varázsolja otthonunkat. Az alumínium redőnnyel ennek köszönhetően többet spórolhatunk, és hosszú távon számolva vissza is hozza az árkülönbözetet, ezért, ha van rá módunk, érdemes egy kicsivel többet rászánni, és mellette dönteni. Cégünk kiváló ár-érték arányban kínálja az árnyékoló mindkét típusát, hagyományos és motoros változatban is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne még többet megtudni az alumínium redőnyökről, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal a részletekért! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, és minden kérdésére válaszolnak.