napellenző

Napellenzők és karbantartásuk

napellenző az erkély vagy a terasz fölött színes, hangulatos árnyékolóként működik, ami sokáig megbízhatóan használható, ha tudjuk, hogyan kell vele bánni. A helyesen kezelt és lelkiismeretesen karbantartott árnyékoló éveken keresztül az ingatlan hasznos és stílusos, nyári kiegészítője lehet.

napellenzők hagyományosan könyökkaros kivitelben készülnek, a karok összecsukhatóak vagy kinyújthatóak az árnyékoló használata során. A kézzel mozgatható változatoknál jobban kell ügyelni a napellenző épségére. Egy automata modellben lehet beépített érzékelő, ami az erősebb széllökésekre reagál és az árnyékolót behúzza. Ha nincsen időjáráshoz tervezett vezérlő, akkor nagyobb a rizikója annak, hogy a napellenző meg fog rongálódni, ha nem tekerik be időben egy vihar előtt. Hogyan lehet még megóvni egy kültéri árnyékoló épségét és meghosszabbítani az élettartamát azon kívül, hogy az időjárás romboló hatása elől megvédjük? A napellenző is igényelhet egy kis karbantartást, amivel szintén hozzá lehet járulni ahhoz, hogy sokáig szép maradjon. A legalapvetőbb követelmény a tisztítás, ami első sorban a ponyvára terjed ki. Hiába van ellátva speciális réteggel, megtapadhatnak rajta bizonyos szennyeződések, amiket nedves ronggyal szivaccsal el lehet távolítani, hogy ne tegyék tönkre az árnyékolót. A takarítást kifeszített állapotában végezzük el a ponyván.

A tartószerkezet karbantartása minden szezon előtt fontos, ennek során ellenőrizni kell az alkatrészek épségét, hogy semmi ne legyen kopott vagy sérült. Ha a napellenző szorul, nem megfelelő a dőlésszöge vagy beragadt, segítségre van szükség.

napellenzőjét vásárolja meg a mi cégünktől, ha olyan kültéri árnyékolót keres, ami kimagasló minőségével és esztétikus megjelenésével az otthona megbecsült kiegészítője lehet! A kültéri árnyékolókat a termék kínálatunkból választhatja ki, a megvásárolt terméket pedig kiszállítjuk Önnek a megadott kézbesítési címre. Minden kérdésével vagy észrevételével keressen minket bizalommal a weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén!